Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda/Taller showcooking per aprendre a prevenir el malbaratament alimentari a la cuina “Aprofitament integral de les verdures i el pa sec”

Taller showcooking per aprendre a prevenir el malbaratament alimentari a la cuina “Aprofitament integral de les verdures i el pa sec”

Dijous 04, de novembre del 2021

Imatge del event Taller showcooking per aprendre a prevenir el malbaratament alimentari a la cuina “Aprofitament integral de les verdures i el pa sec”
Inici
Dilluns 22, de novembre del 2021, a les 18:00
Fi
Dilluns 22, de novembre del 2021, a les 19:30

Aprofita totes les parts de les verdures i el pa sec per realitzar delicioses receptes com el pesto de fulles de pastanaga, un brou d’aprofitament, unes torrades de pa sec i o fins i tot un púding de pa i fruita de temporada.

A càrrec d’Amanda Bataller (@amandabataller), experta en cuina d'aprofitament.

Places limitades. Cal inscripció prèvia. Inscripció online

 

Activitat organitzada dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus del 20 al 28 de novembre de 2021.

Amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, el supermercat PLUSFRESC i la Fundació Banc dels Aliments a la comarques de Lleida.

Et destaquem...