Taller showcooking per aprendre a prevenir el malbaratament alimentari a la cuina “Aprofitament integral de les verdures i el pa sec”
Dijous 04, de novembre del 2021
Aprofita totes les parts de les verdures i el pa sec per realitzar delicioses receptes com el pesto de fulles de pastanaga, un brou d’aprofitament, unes torrades de pa sec i o fins i tot un púding de pa i fruita de temporada.
A càrrec d’Amanda Bataller (@amandabataller), experta en cuina d'aprofitament.
Places limitades. Cal inscripció prèvia. Inscripció online
Activitat organitzada dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus del 20 al 28 de novembre de 2021.
Amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, el supermercat PLUSFRESC i la Fundació Banc dels Aliments a la comarques de Lleida.
Categories:
malbaratament,
malbaratament aliments