Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda/Dia Mundial dels ocells a Lleida - Dissabte, 5 d'octubre 2019

Dia Mundial dels ocells a Lleida - Dissabte, 5 d'octubre 2019

Punt Mòbil d'Observació d'Ocells des dels ponts i les passarel·les del riu Segre

Dijous 26, setembre del 2019

Imatge del event Dia Mundial dels ocells a Lleida - Dissabte, 5 d'octubre 2019
Inici
Dissabte 05, octubre del 2019, a les 10:00
Fi
Dissabte 05, octubre del 2019, a les 20:00

El primer cap de setmana d’octubre es celebra, cada any, el Dia Mundial dels Ocells per acostar el món dels ocells i els seus hàbitats a la ciutadania, donar a conèixer la diversitat i l’interès de les diferents espècies i transmetre els problemes de conservació que les afecten.

Els darrers anys, a Lleida, la celebració s’ha centrat a l’espai natural dels Aiguamolls de Rufea, on el diumenge 6 d’octubre al mati, s’organitzen visites guiades a l'estació d'anellament d'ocells i una gimcana familiar autoguiada.

Però aquest any, la celebració s’amplia, amb una nova proposta més urbana, dirigida a donar a conèixer i posar en valor la biodiversitat d’ocells que viuen a la ciutat, especialment a l’entorn del riu Segre. Es tracta del Punt Mòbil d’Observació d’Ocells que de 10 a 13h i de 17 a 20h s’ubicarà en diferents punts dels ponts i passarel·les peatonals de Lleida i que, de la mà d’un ornitòleg expert convidarà als ciutadans a obrir els ulls i descobrir el munt d’ocells que ens rodegen, al cor mateix de la nostra ciutat.

 

UBICACIÓ DEL PUNT MÒBIL D'OBSERVACIÓ D'OCELLS:

De 10 a 13h, A la passarel·la dels Camps Elisis i al Pont Vell.

De 17 a 20h, A la passarel·la de Cap Pont i al Pont de la Universitat

 

*Activitat organitzada dins el projecte Interreg  POCTEFA - TTFS (Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre).

Et destaquem...