Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda/Dia Mundial dels ocells als Aiguamolls de Rufea - Diumenge, 4 d'octubre de 2020

Dia Mundial dels ocells als Aiguamolls de Rufea - Diumenge, 4 d'octubre de 2020

Divendres 25, setembre del 2020

Imatge del event Dia Mundial dels ocells als Aiguamolls de Rufea - Diumenge, 4 d'octubre de 2020
Inici
Diumenge 04, octubre del 2020, a les 08:00
Fi
Diumenge 04, octubre del 2020, a les 12:00

El primer cap de setmana d'octubre es celebra, cada any, el Dia Mundial dels Ocells per acostar el món dels ocells i els seus hàbitats a la ciutadania, donar a conèixer la diversitat i l'interès de les espècies presents, i transmetre els problemes de conservació que els afecten.

Lleida participa en la celebració amb la següent activitat als Aiguamolls de Rufea:

-      Visita guiada a l'estació d'anellament d’ocells. Durant el mati, ornitòlegs experts instal·laran i dinamitzaran una estació d’anellament d’ocells a la zona de lleure de l’accés als aiguamolls des del camí del Riu. Si voleu conèixer com i perquè s’anellen els ocells, i veure, de ven a prop, alguns dels ocells dels aiguamolls, no dubteu en acostar-vos! Podeu visitar l’estació d’anellament a les 8:00h, les 9:00h, les 10:00h, les 11:00h i a les 12:00h. Activitat gratuïta, places limitades, cal inscripció prèvia.

Durada aproximada de tota l’activitat 1h.

*Atenció, al llarg de la visita caldrà respectar la distància de seguretat, dur mascareta i mantenir una adequada higiene i desinfecció de mans.

Més informació i inscripcions a infosostenible@paeria.cat

*Activitat organitzada dins el projecte Interreg  POCTEFA - TTFS (Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre).

Et destaquem...