Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria posa en marxa el nou servei de transport públic a demanda a l’Horta de Lleida

La Paeria posa en marxa el nou servei de transport públic a demanda a l’Horta de Lleida

El servei, anomenat T-Horta, compta amb cinc rutes repartides per diferents partides de l’Horta i amb quatre parades a Lleida ciutat. Per encarregar el servei s’ha de trucar al telèfon gratuït 900 106 848 i indicar el lloc, l’hora de sortida i la parada d’arribada.

Data publicació: Dijous 23, maig del 2019


Imatge de la notícia La Paeria posa en marxa el nou servei de transport públic a demanda a l’Horta de Lleida

Imatge: @Ajuntament de Lleida

La Paeria ha iniciat aquesta setmana les proves pilot per posar en marxa un nou servei de transport públic a demanda entre l’Horta de Lleida i la ciutat. El servei, anomenat T-Horta, es realitza amb taxi i només funciona quan s’encarrega per part de l’usuari. En aquest nou servei, cada usuari ha de trucar per confirmar la parada i l’hora de trobada amb el taxi.

 

El servei de la T-Horta funciona de dilluns a divendres amb sortides a les 8:00, a les 13:00, a les 16:00 i a les 20:00h. Per reservar el servei s’ha de trucar abans de les 13:00 hores del dia abans al telèfon 900 106 848 -telèfon gratuït- i indicar el lloc, l’hora de sortida i la parada d’arribada. L’usuari rebrà una confirmació en què s’indicarà l’hora exacta en què passarà el taxi per la parada. A l’hora acordada, s’ha de ser a la parada.

 

El pagament del servei de la T-Horta es realitza comprant un bitllet senzill -1,20 euros- o bé amb els abonaments municipals de la T-Temps, T-Nostra B, T-Estudiant, T-Jove Escolar i les targetes de l’ATM. Cal destacar que els abonaments permeten el transbordament gratuït a la xarxa de transport públic municipal.

 

El nou servei de transport públic té establertes cinc rutes repartides per diferents partides, que són Rufea-Butsènit, Camí de la Mariola, Vallcalent-Torres de Sanui, Camí de Montcada i la ruta que cobreix les partides Sot de Fontanet-Copa d’Or. A Lleida ciutat hi ha quatre parades, que seran a la Plaça Ricard Vinyes, a l’Estació d’Autobusos, a l’Estació de Tren i a l’Hospital Arnau de Vilanova.


THORTAA4.jpg

Descarregar fulletó informatiu

 

 


Et destaquem...