Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Visita a la Brigada Municipal d’Instal·lacions, Equipaments Públics i Energia

Visita a la Brigada Municipal d’Instal·lacions, Equipaments Públics i Energia

Larrosa: “La il·luminació és una de les majors preocupacions que té la ciutadania de Lleida, perquè es relaciona amb la sensació de seguretat”. La brigada municipal continua treballant per a complir l’objectiu de tenir el 100% de punts de llum de la ciutat en format LED.

Data publicació: Dijous 29, juny del 2023


Imatge de la notícia Visita a la Brigada Municipal d’Instal·lacions, Equipaments Públics i Energia

Larrosa: “La il·luminació és una de les majors preocupacions que té la ciutadania de Lleida, perquè es relaciona amb la sensació de seguretat”

La brigada municipal continua treballant per a complir l’objectiu de tenir el 100% de punts de llum de la ciutat en format LED

 

 

L’alcalde, Fèlix Larrosa, acompanyat de la regidora Begoña Iglesias, ha visitat avui la Brigada d’Instal·lacions, Equipaments Públics i Energia de l’Ajuntament de Lleida.

Durant la visita, l’alcalde i la regidora, han compartit l’actualitat amb el cap de servei, Cristian Riera, el cap de la brigada, Miquel Torres, i la desena de membres d’aquest servei que s’encarrega, entre altres tasques, de les instal·lacions elèctriques municipals, el desplegament lumínic que es fa per Nadal, els quadres de les festes majors dels barris, les avaries de ciutat, i  també dona suport a altres brigades municipals en temes de logística.

L’alcalde, que s’ha posat a disposició de tots els membres de la brigada, els ha agraït la feina feta i els ha demanat compromís per avançar en la millora d’un servei essencial per a la ciutadania. Fèlix Larrosa ha dit que la il·luminació “és una de les preocupacions que té la ciutadania de Lleida” i que “aquesta sensació té connexió directa amb la percepció d’inseguretat”.

TALL DE VEU ALCALDE LARROSA

En l’actualitat, la brigada municipal continua treballant per a complir l’objectiu de tenir el 100% de punts de llum de la ciutat en format LED. Ara mateix ja se n’ha canviat 11.700, la qual cosa representa un 45% del total, perquè encara se n’han de canviar 15.000 més. La transformació dels punts d’energia elèctrica en LED garanteix un estalvi energètic que actualment se situa en un 60% respecte a la factura anterior al canvi de model.

L’alcalde ha demanat a la regidoria Iglesias i a tot l’equip municipal d’instal·lacions, equipaments públics i energia un esforç addicional i creatiu de cara a la campanya de Nadal.

Imatges relacionades

Fitxers relacionats

Et destaquem...