Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Treballs per acabar la millora de l’accessibilitat de Camp de Mart

Treballs per acabar la millora de l’accessibilitat de Camp de Mart

Demà dimecres al matí i divendres es tallarà la Ronda de la Seu Vella per fer el paviment del pas de vianants en l’encreuament de Ronda de la Seu Vella amb Camp de Mart, pel que els usuaris del pàrquing hauran de canviar de sentit per sortir, així com els conductors que aparquin al carrer .

Data publicació: Dimecres 15, gener del 2020


Imatge de la notícia Treballs per acabar la millora de l’accessibilitat de Camp de Mart

Imatge: ©Google Maps

L’Ajuntament de Lleida està ultimant els treballs de la millora de l’accessibilitat del carrer Camp de Mart. Demà dimecres està previst fer els treballs per pavimentar el pas de vianants en l’encreuament de la Ronda de la Seu Vella amb Camp de Mart. L’actuació es farà en dues fases. Primer es farà la demolició i la caixa de base del paviment, fet que obligarà al matí a tallar l’accés en aquest punt. Els usuaris del pàrquing hauran de sortir canviant de direcció i els conductors que aparquin al carrer hauran de girar i canviar el sentit (el carrer és prou ample per fer-ho). Un cop finalitzin els treballs s’obrirà el trànsit de vehicles.

Divendres es reprendrà l’actuació, per tornar a tancar i fer el paviment d’aglomerat d’acabat, pel que es repetirà el tall de trànsit mentre durin els treballs.

En els punts afectats, se senyalitzarà corresponentment. Els encarregats del pàrquing ja han estat informats, per tal que els cotxes surtin canviant la direcció, i es posarà un senyal a l’encreuament de St. Martí amb St. Andreu per indicar que la Ronda està tancada per obres. També s’hi posarà un bandera. Igualment, a l’inici de la Ronda es posarà una tanca amb el senyal de tancat per obres i un bandera.

Recentment, l’empresa Arnó, encarregada de les obres, ha treballat per eixamplar la vorera i millorar el talús de Camp de Mart. La vorera ha passat d’1,3 metres a 1,8 m, facilitant el pas dels vianants i de persones amb mobilitat reduïda. El mur de contenció del talús del turó de la Seu Vella s’ha arranjat, amb un nou drenatge per la part interior del mur i s’ha connectat a la xarxa existent de clavegueram. Entre altres, també s’ha impermeabilitzat per dins per evitar danys d’humitats. El cost de les obres és de 47.190,87 euros i formen part del Pla de Barris de Noguerola-Portal de Magdalena.

Et destaquem...