Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Tall nocturn de trànsit a l’av. de Balmes i rbla. d’Aragó per les obres de connexió d’aigua potable

Tall nocturn de trànsit a l’av. de Balmes i rbla. d’Aragó per les obres de connexió d’aigua potable

L’Ajuntament de Lleida està millorant la seguretat de la xarxa d’abastament d’aigua amb la connexió de canonades a la plaça de Cervantes. Les obres, que s’estan fent aquest mes d’agost, comporten un tall aquesta nit de les 22 h a les 07 h

Data publicació: Dilluns 22, agost del 2022


Imatge de la notícia Tall nocturn de trànsit a l’av. de Balmes i rbla. d’Aragó per les obres de connexió d’aigua potable

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està fent aquest mes d’agost obres de millora en la xarxa d’abastament d’aigua potable al centre de la ciutat. En concret, està treballant en la connexió de les canonades de la plaça Cervantes, que permetran garantir el subministrament a tot el Centre Històric i el sud de la ciutat, fins a Cappont. L’actuació comporta que aquesta nit, de dilluns a dimarts, es faci un tall de trànsit a l’avinguda de Balmes i la rambla d’Aragó. No s’hi podrà circular en horari de les 10 de la nit a les 7 del matí. Els vehicles es desviaran per la rotonda de Ricard Viñes i el carrer de l’Acadèmia, amb la corresponent senyalització que afecti els carrers adjacents.

Les parades d’autobusos que s’inclouen en aquest tram quedaran anul·lades. El tall que es farà afecta cinc línies urbanes. No obstant això, Autobusos de Lleida preveu que l’afectació sigui mínima.

Fcc-Aqualia és l’empresa concessionària del servei d’aigua i clavegueram que està executant les obres. S’han programat per aquesta època per minimitzar l’afectació a la ciutadania. Van començar a finals de juliol i s’acabaran a finals d’agost. L’actuació consisteix a connectar i posar en servei les canonades de transport d’aigua potable que es van col·locar 2012 dins de la remodelació de la plaça Cervantes. Aquesta operació no es va completar en el seu dia. Les noves canalitzacions substituiran les antigues, que ja estan molt envellides. El pressupost de les obres és de 111.880,94 €.

Afectació al trànsit

Al marge del tall nocturn, es mantenen les restriccions en aquesta zona, amb un carril habilitat per cada sentit en el tram de la rambla d’Aragó i Balmes, des de la plaça Víctor Siurana fins a Camp de Mart. Les parades d’autobús urbà d’Hisenda i Hisenda 2 estan ubicades temporalment a indrets pròxims a la seva ubicació habitual.

Altres actuacions per millorar el ferm

Aquesta setmana es preveuen dues actuacions per millorar el part del ferm als carrers de Jeroni Pujades, que han començat avui, i de Salmerón, en el marc del  Pla de Manteniment de paviments, cosnervació i millora de paviments.

Et destaquem...