Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Tall de trànsit per obres al carrer Bisbe Galindo a partir de dilluns

Tall de trànsit per obres al carrer Bisbe Galindo a partir de dilluns

Les obres d’ampliació de la vorera a l’encreuament amb Prat de la Riba comportaran tancar el pas per aquest carrer durant unes tres setmanes, aproximadament. A partir de dimecres, també es tallarà la circulació al tram inicial del carrer Pallars per les obres a Prat de la Riba, però es permetrà l’accés als aparcaments soterranis.

Data publicació: Dimarts 14, març del 2023


Imatge de la notícia Tall de trànsit per obres al carrer Bisbe Galindo a partir de dilluns

 

Les obres de remodelació de l’avinguda Prat de la Riba comportaran a partir d’aquest dimecres, 15 de març, el tall al trànsit del carrer Bisbe Galindo, entre Bonaire i Prat de la Riba. La interrupció del trànsit es necessària per tal de renovar l’encreuament de Bisbe Galindo amb Prat de la Riba, que comptarà amb una plataforma elevada que donarà continuïtat a la vorera, amb preferència per als vianants.

Aquestes tasques duraran unes tres setmanes, aproximadament. Des de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament s’ha informat el veïnat i altres serveis afectats, com el col·legi Lestonnac, per oferir-los alternatives de mobilitat.

Tall de trànsit al carrer Pallars

Paral·lelament, també dimecres, 15 de març, està prevista una altra incidència relacionada amb les obres a l’avinguda Prat de la Riba, que comportarà el tall al trànsit del tram inicial del carrer Pallars, entre el carrer Bonaire i Prat de la Riba.

L’actuació, que també té una durada prevista d’unes tres setmanes, és necessària per la renovació de la cruïlla de Pallars i Prat de la Riba, on cal obrir-hi rases per al creuament de serveis i refer la vorera, que també serà amb plataforma elevada. En aquest cas, però es permetrà l’accés als aparcaments soterranis que hi ha en aquest carrer.

Saber-ne més >>

Et destaquem...