Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Reunió informativa per explicar als grups polítics els canvis en el projecte del POUM

Reunió informativa per explicar als grups polítics els canvis en el projecte del POUM

A iniciativa del paer en cap, els serveis tècnics detallen les innovacions en el document als representants municipals després de tota la fase de recollida d’al·legacions i suggeriments.

Data publicació: Dimarts 26, mar� del 2019


Imatge de la notícia Reunió informativa per explicar als grups polítics els canvis en el projecte del POUM

 

L’equip tècnic del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) ha mantingut aquest matí una reunió informativa amb els representants dels grups polítics de l’Ajuntament de Lleida, per fer-los partícips dels canvis que es proposen entre el document que es va aprovar inicialment ara fa gairebé un any i el text que es durà al ple extraordinari de la Paeria per la seva aprovació provisional.

En la reunió, que s’ha dut a iniciativa del paer en cap, Fèlix Larrosa, els tècnics municipals han explicat que els canvis podien classificar-se en tres blocs, segons el seu origen. Per una banda, els que venien motivats per les al·legacions presentades i que s’havien estimat totalment o de forma parcial; per altra, els que arribaven fruit dels informes dels diferents dels organismes implicats en aquesta tramitació administrativa, i en tercer lloc, els que havien sorgit arran de les aportacions i comentaris que els ciutadans havien realitzat a títol individual en les diferents presentacions del POUM als barris o en la mateixa oficina de planejament urbanístic. Aquests darrers suggeriments s’havien decidit incorporar un cop valorats i reflexionats pels tècnics municipals.

Tot aquest procés és el que ha donat com a resultat el fet que s’hagin introduït una sèrie de canvis en el projecte del nou POUM, que si bé són nombrosos en termes quantitatius, perquè van al matís i la precisió, no ho són tant en aspecte qualitatiu, ja que no afecten ni a la filosofia ni als criteris generals de la forma del document.

Durant la reunió, que s’ha estès durant un parell d’hores, a més de les explicacions informatives, els tècnics municipals han facilitat als assistents tota la documentació detallada dels canvis. Així i tot, l’equip redactor del POUM s’ha posat a disposició dels grups polítics per seguir fent els aclariments que creguin oportuns de forma individualitzada o col·lectiva.

Et destaquem...