Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Renovació d'un tram de la xarxa d’aigua potable al carrer Comtes d’Urgell

Renovació d'un tram de la xarxa d’aigua potable al carrer Comtes d’Urgell

El primer tinent d’alcalde Toni Postius ha explicat que s’està substituint un tram en mal estat de la canonada actual, a l'alçada dels números 27 i 35, per evitar problemes a la xarxa. Els treballs duraran un mes i s’ha reordenat el trànsit.

Data publicació: Dijous 15, abril del 2021


Imatge de la notícia Renovació d'un tram de la xarxa d’aigua potable al carrer Comtes d’Urgell

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant l’empresa concessionària del servei FCC-Aquàlia, ha iniciat aquesta setmana els treball de renovació d’un tram de la xarxa d’aigua potable al carrer de Comptes d’Urgell. En concret, substituirà un tram de 90 m de canonada, entre els números 27 i 35, donat que aquesta es troba en mal estat. L’actuació es fa per prevenir riscos i garantir un bon funcionament en el subministrament de l’aigua potable.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha visitat avui les obres i ha explicat que els materials que conformen el tram de canonada renovat es troben deteriorats per l’ús i la fatiga acumulada al llarg dels anys. Per això, i per evitar que es puguin produir problemes més endavant, s’ha decidit actuar-hi.

La intervenció consisteix en la la instal·lació de 90 ml de nova canonada de polietilè d’alta densitat PN10 i es milloraran les escomeses domiciliàries que ho precisin.

Els treballs en aquesta zona es preveu que durin 4 setmanes aproximadament. Mentre es facin les obres serà necessari l’ocupació de part de la calçada de vehicles i, per afavorir la circulació, s'ha reordenat el trànsit en aquest tram de carrer.

Et destaquem...