Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Projecte per a construir un edifici amb 13 habitatges al carrer Doctor Combelles

Projecte per a construir un edifici amb 13 habitatges al carrer Doctor Combelles

La comissió d’Urbanisme ha informat favorablement avui el pla de millora urbana que farà possible aquesta actuació, que comportarà l’enderroc dels dos edificis existents.

Data publicació: Dijous 17, mar� del 2022


Imatge de la notícia Projecte per a construir un edifici amb 13 habitatges al carrer Doctor Combelles

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

La comissió de les polítiques de la Gestió Urbanística, Habitatge i Transició Ecològica ha informat avui favorablement l’aprovació inicial d’un Pla de millora urbana d’ordenació de volums i façana al carrer Doctor Combelles, 42-44, promogut per l’empresa Promocofri, SL.

El projecte consisteix en l’enderroc de les dues edificacions existents actualment en aquest punt, pròxim al Col·legi Episcopal, per tal de bastir un altre edifici amb uns nous paràmetres urbanístics, que són els que definirà aquest pla de millora, buscant una integració volumètrica adequada amb els edificis de l’entorn.

Així, els dos edificis existents, de quatre i cinc plantes, donaran pas a un nou edifici de sis plantes, però que mantindrà l’edificabilitat màxima permesa, amb un sostre edificable de 1.890 metres quadrats. S’hi preveu la construcció de 13 habitatges en les cinc plantes en alçada i destinar la planta baixa a l’aparcament, amb una previsió de 13 places i 11 trasters.

La proposta compleix les previsions contingudes al Pla General per aquest sector, ja que la normativa hi permet aquesta modificació de paràmetres urbanístics secundaris mantenint l’edificabilitat màxima. Per a donar-hi compliment, es compensa l’increment d’alçada amb la corresponent reducció de la profunditat edificable.

Ordenança de gestió de residus

La comissió d’avui també ha informat de la proposta d’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança reguladora de la neteja viària i de la gestió dels residus de Lleida per definir el model de recollida selectiva de residus porta a porta i la descripció dels materials que s’utilitzen en la recollida. La modificació d’aquest document permet actualitzar la normativa al nou model de recollida.

D’altra banda, la comissió també ha informat del nomenament dels representants de l’Ajuntament de Lleida en l’expedient de delimitació del terme municipal de Lleida i el de Gimenells i el Pla de la Font, com ja es va fer anteriorment amb els d’Alpicat i Torrefarrera.

Categories: Doctor Combelles, 2022

Et destaquem...