Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Obres de condicionament de les places del Treball i Sant Joan de Mata i del carrer Roca Lletjós

Obres de condicionament de les places del Treball i Sant Joan de Mata i del carrer Roca Lletjós

L’empresa Tule SL iniciarà les obres aquest pròxim dilluns i té un termini màxim de dos mesos per la seva execució.

Data publicació: Dilluns 05, juliol del 2021


Imatge de la notícia Obres de condicionament de les places del Treball i Sant Joan de Mata i del carrer Roca Lletjós

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El pròxim dilluns, 5 de juliol, s’iniciaran les obres de condicionament de la plaça Sant Joan de Mata (Cappont), plaça del Treball i carrer Roca Lletjós, que consisteixen en la reparació de paviments amb desperfectes (rajoles trencades i soltes), segons figura en la memòria valorada, amb un pressupost global de 17.695,112 euros.

Aquestes reparacions aniran a càrrec de l’empresa Turolensa Leridana de Construcciones (Tule SL), que té un termini de dos mesos per l’execució de les obres, malgrat que avui ja s’han col·locat les tanques i s’ha fet la senyalització per l’actuació urbanística.

Aquestes places es van urbanitzar durant el 2010, però les deficiències que es van detectar a posteriori, l’any 2013, no van ser resoltes en el seu dia per l’empresa constructora. Aquest expedient forma part d’una execució de l’aval de les obres de construcció, per poder realitzar l’arranjament dels desperfectes que han anat augmentant amb els anys.

Les rajoles trencades i soltes de la plaça de Cappont al carrer Sant Joan de Mata han estat objecte de moltes queixes dels veïns i s’ha avisat moltes vegades a Ilnet, perquè no hi passi amb els seus vehicles per damunt en realitzar el servei de recollida de brossa.

Et destaquem...