Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Obres d’ampliació de la vorera al carrer Vallcalent

Obres d’ampliació de la vorera al carrer Vallcalent

L’actuació permetrà eixamplar el pas, que en el seu punt més estret és d’1,25 metres d’ample a 3,10 metres

Data publicació: Divendres 16, juny del 2023


Imatge de la notícia Obres d’ampliació de la vorera al carrer Vallcalent

 

L’Ajuntament de Lleida inicia les obres de remodelació del carrer Vallcalent, incloses dins del projecte d’implantació d’una zona de baixes emissions i pel canvi de model de ciutat.

L’actuació se centra en el tram situat entre el carrer Bisbe Ruano i la plaça Pau Casals, concretament a la vorera corresponent als nombres parells. Actualment aquesta vorera es va estretint, passant d’una amplada de 3,60 metres en un extrem a 1,25 a l’altura de Pau Casals. Amb les obres, es mantindrà l’amplada inicial de 3,60 m a Bisbe Ruano i s’ampliarà fins a 3,10 m la resta, reduint l’amplada de la calçada.

L’obra abasta una superfície de 450,3 metres quadrats i té com a objectiu millorar l’accessibilitat dels itineraris per a vianants i contribuir a la pacificació del trànsit. Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Turolense Leridana de Construccions SL, per un import de 118.443.12 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d’execució de quatre mesos.

Amb aquesta actuació també s’aprofitarà per substituir la xarxa d’aigua potable i el mobiliari urbà i construir una nova xarxa de telecomunicacions i d’enllumenat, incloent-hi 4 nous punts de llum. A més, s’hi plantaran 13 arbres nous en un tram de carrer que ara no en disposa.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...