Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

Millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

Entre el 13 i el 24 de juliol s'actuarà a Pardinyes, Secà, Balafia, Instituts i Cappont, mentre que en una segona fase a l'agost es treballarà en els dels carrers Sant Hilari i Terol

Data publicació: Dilluns 13, juliol del 2020


Imatge de la notícia Millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

Imatge: ©Google Maps

L'Ajuntament de Lleida abordarà a partir de la setmana vinent treballs de manteniment del paviment dels aparcaments provisionals de terra gratuïts de la ciutat. Les actuacions, que aniran a càrrec de l'empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i de la Brigada d'Acció Immediata, consisteixen en la millora de les esplanades de terra, tapant els sots existents.

"Aquesta actuació de manteniment té com a objectiu garantir que els usuaris puguin circular amb més comoditat i seguretat per aquests aparcaments, que compleixen una funció important per descongestionar altres espais i permetre una mobilitat més sostenible", ha destacat el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius.

Per tal de dur a terme les actuacions, que en la seva majoria duren mig dia, caldrà tancar l'accés als vehicles. En una primera fase, entre els dies 13 i 24 de juliol, es duran a terme els treballs als aparcaments situats als barris de Pardinyes, Secà, Balafia, Instituts i Cappont. En concret, s'actuarà en els aparcaments situats a:

• Rambla Corregidor Escofet amb carrer Camí de Corbins

• Carrer Ramon Argilés

• Avinguda Llibertat

• Avinguda Alcalde Porqueres amb carrer Gandhi

• Avinguda Pinyana

• Camí de Rufea, zona Instituts

• Carrer Riu Ebre

En el cas de l'aparcament de Riu Ebre, l'actuació té un major abast, ja que s'estendran les restes de fressat obtingudes de les reparacions dels ferms d'aglomerat, per tal de millorar l'esplanada i ampliar la zona d'aparcament.

En una segona fase, prevista per l'agost, es preveu fer el manteniment de l'aparcament del carrer Sant Hilari amb Onze de setembre i el del carrer Terol.

Et destaquem...