Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Llesta la renovació del clavegueram del Passatge de l’Empordà

Llesta la renovació del clavegueram del Passatge de l’Empordà

S’ha substituït la canonada i onze escomeses, amb una inversió de més de 92.000 euros derivada del pla d’inversions i el pacte per a la nova ordenança de l’aigua.

Data publicació: Dijous 24, mar� del 2022


Imatge de la notícia Llesta la renovació del clavegueram del Passatge de l’Empordà

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’empresa concessionària del servei d’aigua i clavegueram Fcc-Aqualia ha completat avui les tasques de renovació del sistema de clavegueram del Passatge de l’Empordà, que van iniciar-se a mitjans de febrer.

Avui s’ha pavimentat el carrer amb la nova capa d’asfalt, un cop completada la renovació del col·lector, amb la substitució d’un tram de noranta metres de la canonada existent, que es trobava en mal estat, per una nova canonada de polietilè de 500 mm de diàmetre, la renovació d’onze escomeses domiciliàries, tres nous pous de registre i sis embornals per a la recollida de les aigües de pluja.

Aquesta obra ha comportat una inversió total de 92.199,44 euros, que es financen a càrrec del pla d’inversions establert al contracte del servei i que va quedar garantit després del pacte al qual es va arribar l’octubre de 2020 per a la nova ordenança de l’aigua.

Avui han visitat la finalització dels treballs el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, el regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, i els regidors Jaume Sellés i Joan Queralt, del grup del PSC, que va donar suport a l’aprovació de la nova ordenança per tal de garantir les inversions previstes en aquest contracte.

Et destaquem...