Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/L'Ajuntament de Lleida impulsa el procés participatiu del pla urbanístic Mariola 20.000

L'Ajuntament de Lleida impulsa el procés participatiu del pla urbanístic Mariola 20.000

Una cinquantena de veïns han participat aquesta tarda en la primera de les tres jornades de dinàmiques de treball per recollir les aportacions ciutadanes a aquest projecte.

Data publicació: Divendres 30, novembre del 2018


Imatge de la notícia L'Ajuntament de Lleida impulsa el procés participatiu del pla urbanístic Mariola 20.000

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El casal social de la Mariola acull aquesta tarda el primer dels tallers de debat participatius destinats a recollir les aportacions dels veïns i veïnes del barri de cara a l'elaboració del pla de regeneració urbanística Mariola 20.000, que impulsa l'Ajuntament de Lleida.

Les persones participants, una cinquantena en representació de les comunitats de veïns i entitats de l'àmbit de Mariola 20.000 (que abasta els blocs Mariola i els de Cardenal Cisneros), s'han dividit en taules per treballar en forma de dinàmiques de grups sobre qüestions d'interès per definir el futur d'aquest espai, un cop es completi la seva recuperació.

Els mateixos veïns han pogut triar els àmbits a debatre, ja que l'objectiu d'aquests tallers és copsar l'opinió del veïnat i les seves inquietuds, com a treball previ del qual partirà l'equip tècnic que s'encarregui de redactar el projecte urbanístic. Serà, doncs, a partir de l'opinió i les demandes ciutadanes que es fixaran els criteris tècnics per avançar en el pla Mariola 20.000.

Aquesta trobada, que ha comptat amb la participació de la tinent d'alcalde Montse Parra i dels regidors Núria Marin i Pau Juvillà, és la primera de les tres sessions previstes. La segona tindrà lloc el 17 de desembre a les 16.30 i servirà per completar el debat dels temes proposats pels participants que quedin pendents avui. La tercera reunió, que encara no té data fixada, s'obrirà a tot el barri per tal que tots els ciutadans que hi estan vinculats puguin dir la seva. Aquests tallers complementen la tasca d'enquestes personalitzades amb veïns i veïnes de la zona que es seguiran elaborant fins a final d'any. Fins ara ja se n'han fet unes 180.

 

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Et destaquem...