Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Regidoria d’Urbanisme millora el paviment de fusta del Parc del Cobriment de les Vies

La Regidoria d’Urbanisme millora el paviment de fusta del Parc del Cobriment de les Vies

Els treballs d’arranjament, que afecten una superfície de 126 m2, està previst iniciar-los el pròxim dilluns.

Data publicació: Dimecres 19, maig del 2021


Imatge de la notícia La Regidoria d’Urbanisme millora el paviment de fusta del Parc del Cobriment de les Vies

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida té previst iniciar el pròxim dilluns, 17 de maig, la primera fase dels treballs de millora del paviment de tarima de fusta natural existent al Parc del Cobriment de les Vies.

Aquesta primera fase de les obres, que contempla la renovació de 126 m2 de tarima durant un període aproximat de quatre setmanes, consistirà a retirar la tarima de fusta natural deteriorada o en mal estat, la qual comporta un manteniment continuat, i substituir-la per una tarima tecnològica amb acabat semblant a la fusta.

L’objecte de la substitució de la fusta natural per material sintètic és per la seva gran durabilitat, per la seva bona resistència mecànica als canvis de temperatura extrems de la zona i per reduir les condicions de manteniment.

La tarima tecnològica està composta per un 65% de fusta de pi d’origen sostenible i un 35% de resines de polietilè d’alta densitat. És un material 100% reciclable.

També es renovaran els rastells on es sostindrà la nova tarima amb rastells de pi tractats a l’autoclau.

Els treballs de substitució els realitzarà amb la brigada municipal d’obres amb la col·laboració de la Fundació Privada Ilersis.

Et destaquem...