Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria renova el paviment de cautxú de tres parcs infantils

La Paeria renova el paviment de cautxú de tres parcs infantils

Mentre durin els treballs, que comencen demà dijous, no es podrà accedir a les àrees de joc de les places de Santa Maria Magdalena, Ricard Viñes i Humbert Torres.

Data publicació: Dijous 15, octubre del 2020


Imatge de la notícia La Paeria renova el paviment de cautxú de tres parcs infantils

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia aquest dijous els treballs de renovació del paviment amortidor de cautxú de les places Santa Maria Magdalena, Ricard Viñes i Humbert Torres. Les obres consistiran en la retirada del paviment de cautxú existent i deteriorat, la neteja de la base i la col·locació del nou paviment amortidor.

Mentre s’hi estigui treballant, no es permetrà l’accés a les àrees de jocs infantils. Es farà plaça per plaça, començant per la de Sta. Maria Magdalena, amb una durada de 4 o 5 dies per espai. Si la meteorologia ho permet, l’actuació completa durarà unes dues setmanes. Si plou, es podrà retirar el paviment, però s’haurà d’ajornar la col·locació del cautxú.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha explicat que aquests parcs requerien de nou paviment, ja que el material s’havia desgastat. La instal·lació de paviment de cautxú permet esmorteir el terra davant les caigudes dels infants i que la canalla hi pugui jugar de manera segura. De fet, Postius ha indicat que a les places de Sta. Maria Magdalena i d’Humbert Torres s’inclou la neteja i el repàs de pintura dels jocs que hi ha, i a Ricard Viñes se substituirà la molla existent per una d’accessible. Tall de veu de Toni Postius

La regidoria desenvolupa un manteniment i millora contínua de les places infantils de la ciutat, adaptant els elements a la normativa vigent, i amb la voluntat de garantir la seguretat en aquestes zones de joc.

Les obres les durà a terme l’empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i Brigada d’Acció Immediata, que compta amb un pressupost de 540.000 euros (IVA inclòs).

Et destaquem...