Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria porta a terme reparacions als paviments de Príncep de Viana i Avinguda Catalunya

La Paeria porta a terme reparacions als paviments de Príncep de Viana i Avinguda Catalunya

Les obres de millora comportaran afectacions de trànsit la nit de dijous a divendres

Data publicació: Dissabte 14, agost del 2021


Imatge de la notícia La Paeria porta a terme reparacions als paviments de Príncep de Viana i Avinguda Catalunya

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia aquest dijous a la nit els treballs de renovació del paviment asfàltic en un tram de la calçada del carrer Príncep de Viana i la reparació dels desperfectes del paviment existents a l’Avinguda de Catalunya, provocats per la crema de contenidors de fa uns mesos.

Els treballs de pavimentació tindran lloc la nit de dijous a divendres i, la pintura, es realitzarà fins a principis de la setmana vinent. L’execució dels treballs comportarà diversos talls i desviaments del transit d’aquests carrers.

Actuació de millora del paviment a Príncep de Viana

L’actuació compren una zona dels dos carrils de circulació sentit Prat de la Riba, entre la plaça Ramon Berenguer IV i el carrer Comtes d’Urgell (croquis adjunt).

Aquesta actuació es durà a terme la nit de dijous 12 d’agost (des de les 20 hores) a divendres 13 d’agost (fins les 8 hores)

Els desviament de trànsit previst per poder realitzar els treballs és el següent:

• Els vehicles que circulen per Princep Viana sentit Plaça Ramon Berenguer IV (tram carrer Sant Ruf- Plaça Ramon Berenguer IV ) es desviaran per carrer Sant Ruf- carrer Anselm Claver

• Els vehicles que circulen per Princep Viana sentit Prat de la Riba (tram Plaça Ramon Berenguer IV- Comtes d’Urgell ) es desviaran pel carril de circulació de sentit contrari.

Actuació de millora a l’Avinguda Catalunya

L’actuació compren una zona dels dos carrils de circulació sentit Plaça Ricard Vinyes, entre el carrer Bisbe Torres i el carrer Lluis Companys (croquis adjunt).

Aquesta actuació es durà a terme la nit de dijous 12 d’agost (des de les 20 hores) a divendres 13 d’agost (fins a les 8 hores)

Per realitzar aquesta actuació es preveu:

• Tots els vehicles que circulen per Avda Catalunya sentit Plaça Espanya hauran de circular per un únic carril.

• Tots els vehicles que circulen per Avda Catalunya sentit Plaça Ricard Vinyes es desviaran pel carril bus. Els vehicles que giren a l’esquerra cap al carrer Acadèmia ho podran continuar fent.

Les millores s’emmarquen dins el Pla de Manteniment, Conservació i Millora de Paviments d’Aglomerat Asfàltic de la Paeria i els porta a terme l’empresa Sorigué. Cal destacar que les actuacions de millora del paviment es realitzen durant l’estiu i en horari nocturn per minimitzar les molèsties a la ciutadania.

 

Reparacions al carrer Príncep de Viana

 

Reparacions a l'Avinguda Catalunya

Et destaquem...