Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria millora el paviment al carrer Lluís Roca

La Paeria millora el paviment al carrer Lluís Roca

Les obres comportaran el tall al trànsit d’aquest vial des de Maria Sauret fins a l’avinguda del Segre entre dilluns 6 i divendres 10 de juliol.

Data publicació: Dilluns 06, juliol del 2020


Imatge de la notícia La Paeria millora el paviment al carrer Lluís Roca

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida iniciarà aquest dilluns les obres de millora del paviment del carrer Lluís Roca, al barri de Noguerola. Les tasques obligaran a interrompre el pas de vehicles per aquest vial des del mateix dilluns, 6 de juliol, fins al divendres, dia 10, en el tram entre el carrer Maria Sauret i l’avinguda del Segre, que és on s’actua.

Les obres consistiran a fer un rebaix de la calçada, per tal de renovar la base del paviment, que es trobava enfonsada, mitjançant àrids reciclats (tot-u). A sobre, s’hi estendrà el paviment d’aglomerat en calent acabat i també s’arranjarà part de la rigola, que es troba en mal estat.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha destacat "la importància d'aquestes actuacions de manteniment als barris per tal de facilitar la vida del veïnat i fer una ciutat més amable i segura".

Les tasques de millora del paviment afectaran l’accés de dos guals, els números 24 i 28, així com a la sortida del pàrquing de l’estació que dona al carrer Lluís Roca. Els altres guals tindran garantit l’accés i la sortida o per avinguda del Segre o en direcció a la plaça Noguerola.

Aquestes obres les realitzarà l’empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i Brigada d’Acció Immediata.

Categories: Pavimentació, 2020, Paviment

Et destaquem...