Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria millora el nivell lumínic del pont de Príncep de Viana

La Paeria millora el nivell lumínic del pont de Príncep de Viana

Instal·larà làmpades de 250 W d’halogenurs metàl·lics, que, a més, garantiran el funcionament per als propers 4 anys. L’actuació es farà demà i comportarà talls de trànsit que es regularan per minimitzar-ne l'afectació

Data publicació: Dimecres 07, juliol del 2021


Imatge de la notícia La Paeria millora el nivell lumínic del pont de Príncep de Viana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la concessionària LleidaLlum, actuarà demà dijous en el pont de Príncep de Viana per millorar-ne el nivell lumínic. Es farà la neteja dels punts de llums que estan instal·lats en aquesta infraestructura i es procedirà al canvi d’equip i de làmpada, per unes de 250 w d’halogenurs metàl·lics. L’actuació comportarà que es tallin dos dels carrils de la via, primer en una direcció i després en l’altra, de les 07 a les 17 h., perquè s’haurà de treballar amb una grua de 40 metres per poder-hi accedir. Per minimitzar l'afectació, es regularà el trànsit rodat i es donarà pas alternatiu.

El tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha explicat que amb aquesta actuació s’aconseguirà millorar l’eficiència energètica i els nivells lumínics, alhora que es vetlla també per reduir el consum elèctric de la instal·lació. A més, amb el canvi es garanteix el funcionament d’aquests punts de llum per als pròxims 4 anys.

La Paeria treball per reforçar l’enllumenat públic de la ciutat, amb inversions que permeten actuar on es detecta que hi ha mancances.

Et destaquem...