Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria licitarà el servei de manteniment del clavegueram del polígon industrial El Segre

La Paeria licitarà el servei de manteniment del clavegueram del polígon industrial El Segre

El contracte serà per un any, prorrogable un altre any més, per un import de 76.333 euros. Entre altres, inclourà treballs i planificació de neteja, manteniment i reparacions d'embornals, reixes i canonades, atenció d'urgències 24 h, inspeccions amb càmera robotitzada i informes periòdics.

Data publicació: Dijous 01, juliol del 2021


Imatge de la notícia La Paeria licitarà el servei de manteniment del clavegueram del polígon industrial El Segre

Imatge: ©Google Maps

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat el procés per licitar la contractació del servei del manteniment del clavegueram del polígon industrial El Segre. El contracte seria d’un any de durada, de l’1 de setembre al 31 d’agost de l’any que ve, amb la possibilitat de prorrogar-lo un any més. L’import seria de 76.333,33 euros IVA inclòs, que es distribuiria en 43.000 euros aquest 2021 i, la resta, l’any 2022.

La licitació del servei ve motivada perquè el manteniment del clavegueram d’aquest polígon no està inclòs en el contracte integral de la concessió d’Aigües de Lleida i, atès que el clavegueram és una competència municipal, és necessari un contracte específic per a poder prestar aquest servei.

El contracte detalla quines són les tasques que s’haurien de dur a terme. Entre altres, hi ha treballs i planificació de neteja, manteniment i petites reparacions dels embornals, reixes i altres elements de captació dels diferents vials garantint-ne el seu correcte funcionament i la seva màxima capacitat d’absorció d’aigua per efecte dels sediments i objectes arrossegats; la neteja preventiva, manteniment i petites reparacions dels pous i tapes de registre del sistema de clavegueram; la neteja i reparació de les canonades de la xarxa; reparacions i substitucions d’elements del servei de clavegueram o l’atenció d’urgències 24 hores.

També inclou inspeccions amb càmera de televisió robotitzada, l’actualització, revisió i manteniment de la topografia i base de dades de la xarxa de clavegueram en format SIG 3D, el suport i l’assessorament a la gestió municipal, així com informes periòdics de la prestació del servei.

Et destaquem...