Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria habilitarà una vorera al carrer Valls d’Andorra per donar servei a l’Escola de Pinyana

La Paeria habilitarà una vorera al carrer Valls d’Andorra per donar servei a l’Escola de Pinyana

El nou centre tindrà l’entrada i la sortida per aquesta via i permetrà un millor accés de l’alumnat a l’escola i més seguretat a la zona. La Paeria rebrà una subvenció de la Diputació per executar aquesta actuació.

Data publicació: Dijous 18, novembre del 2021


Imatge de la notícia La Paeria habilitarà una vorera al carrer Valls d’Andorra per donar servei a l’Escola de Pinyana

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida condicionarà el carrer Valls d’Andorra per habilitar-hi una vorera que doni servei a la nova Escola de Pinyana. La creació d’aquesta vorera es farà entre l’avinguda de Pinyana i el carrer de Gandhi, que serà el tram per on el centre tindrà l’entrada i sortida. D’aquesta manera, es facilitarà l’accés a l’escola de l’alumnat i les seves famílies perquè es pugui fer d’una manera més controlada i segura.

En aquesta nova vorera es preveu la plantació d’arbrat i carril bici, a més dels serveis d’enllumenat i subministraments corresponents. L’actuació comptarà amb un pressupost de 110.000 euros. La Paeria executarà aquesta actuació amb el suport de la Diputació de Lleida, gràcies a la subvenció aprovada i publicada al Butlletí Oficial de la Província (BOP) a l’octubre.

Et destaquem...