Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria finalitza la primer fase de millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

La Paeria finalitza la primer fase de millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

Durant el mes d’agost s’abordarà l’arranjament de l’aparcament del carrer Sant Hilari amb Onze de Setembre i el del carrer Terol.

Data publicació: Dimarts 28, juliol del 2020


Imatge de la notícia La Paeria finalitza la primer fase de millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha completat la primera fase de millora dels aparcaments provisionals gratuïts de la ciutat que es trobaven en mal estat, una actuació que ha consistit en l’arranjament de les esplanades de terra existents i la millora dels sots existents.

En concret, en aquesta primera fase s’ha actuat a la Rambla de Corregidor Escofet amb carrer Camí de Corbins, al carrer Ramon Argilés, a l’Avinguda Llibertat, a l’Avinguda Alcalde Porqueres amb carrer Gandhi, a l’Avinguda de Pinyana, al camí de Rufea, a la zona dels Instituts i a l’aparcament del carrer Riu Ebre de Cappont.

En la segona fase de millora, prevista per al mes d’agost, s’acordarà el manteniment de l’aparcament del carrer Sant Hilari amb Onze de Setembre i el carrer Terol.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha explicat que "aquesta actuació de manteniment té com a objectiu garantir que els usuaris puguin circular amb més comoditat i seguretat per aquests aparcaments, que compleixen una funció important per descongestionar altres espais i permetre una mobilitat més sostenible".

Les actuacions han anat a càrrec de l'empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i de la Brigada d'Acció Immediata.

Et destaquem...