Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria compra tres habitatges a la Mariola per avançar en el pla Mariola 20.000

La Paeria compra tres habitatges a la Mariola per avançar en el pla Mariola 20.000

L’Ajuntament ha fet ús del dret de tanteig i retracte que preveu la normativa per adquirir aquests pisos al carrer Músic Vivaldi per un import total de 33.440 euros

Data publicació: Dimarts 27, novembre del 2018


Imatge de la notícia La Paeria compra tres habitatges a la Mariola per avançar en el pla Mariola 20.000

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha fet ús del dret de tanteig i retracte que preveu la normativa catalana d’habitatge per comprar tres pisos al barri de la Mariola. En tots tres casos, són pisos que s’adquireixen a entitats financeres, que des de la regidoria d’Hàbitat Urbà s’ha considerat que són estratègics en el desenvolupament del Pla Mariola 20.000.

Els habitatges estan situats als números 33, 41-43 i 48-50 del carrer Músic Vivaldi i dos d’ells formen part dels blocs del Grup Mariola. El cost total per l’Ajuntament d’aquesta operació ha estat de 33.440 euros, molt per sota del valor que estimen els informes dels tècnics per aquests immobles. La compra d’aquests habitatges es va acordar a la Junta de Govern del passat dimarts.

El dret preferencial de tanteig i retracte en favor de l’Administració està reconegut al decret llei 1/2015, per a qualsevol transmissió d’habitatge que hagi estat adquirit pel seu actual propietari en procediments d’execució hipotecària o de pagament de deure amb garantia hipotecària.

 

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Et destaquem...