Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/L’Ajuntament de Lleida inicia la renovació de les escales mecàniques de la plaça Sant Joan

L’Ajuntament de Lleida inicia la renovació de les escales mecàniques de la plaça Sant Joan

L’actuació, que estarà llesta en un mes, permetrà substituir la maquinària de la instal·lació, que estava molt malmesa per actes vandàlics i patia avaries freqüents.

Data publicació: Dimecres 03, novembre del 2021


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida inicia la renovació de les escales mecàniques de la plaça Sant Joan

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

La Paeria ha iniciat avui les obres de renovació de les escales mecàniques de la plaça Sant Joan, ja que la seva maquinària es trobava molt malmesa, amb avaries freqüents causades per actes vandàlics, i havia arribat al final de la seva vida útil.

L’obra inclou la substitució del conjunt de rodaments i coixinets per a cadascun dels 142 esglaons, la instal·lació d’una guia antibolcat dels esglaons, un nou suport de la placa d’embarcament, la renovació dels passamans i del semàfor de senyalització, entre altres tasques de manteniment d’aquesta instal·lació.

El pressupost total és de 133.689,44 euros (IVA inclòs) i les tasques es perllongaran al voltant d’un mes. Durant aquest període, es podrà fer anar per accedir a la Ronda del Canyeret l’ascensor i les escales del “flam”.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que “aquesta actuació era necessària per a garantir el bon funcionament d’aquest equipament, que resulta important per garantir l’accessibilitat a la zona dels Jutjats i la Seu Vella des de l’Eix Comercial, i que ara ens trobàvem que estava avariat amb massa freqüència”.

Et destaquem...