Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/L’Ajuntament de Lleida inicia els primers treballs de rehabilitació de la fins ara Estació d’Autobusos

L’Ajuntament de Lleida inicia els primers treballs de rehabilitació de la fins ara Estació d’Autobusos

L’endemà mateix de recuperar l’edifici ha començat a actuar en la neteja de l’equipament, la delimitació d’espais i cartellera informativa provisional.

Data publicació: Dilluns 28, mar� del 2022


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida inicia els primers treballs de rehabilitació de la fins ara Estació d’Autobusos

Imatge: © Ajuntament de Lleida

Treballadors de l’Ajuntament de Lleida han començat avui els primers treballs per a la millora de les instal·lacions de la fins ara Estació d’Autobusos de Lleida, l’endemà mateix que l’immoble del carrer Saracíbar retornés a la Paeria, un cop finalitzada la concessió a l’empresa Edalsa, que s’ha fet càrrec de l’explotació del servei durant els darrers cinquanta anys, quan es va signar l’acord l’any 1972.

En aquest sentit, s’ha procedit al canvi de claus de les portes i a la col·locació de tanques d’obra provisionals, amb lones per restringir l’accés als espais que queden inhabilitats a partir d’ara, com són els banys, les taquilles o l’antic restaurant, entre d’altres.

Altres accions fetes avui han estat els treballs d’Aigües de Lleida per desembussar el clavegueram, una neteja d’escombrada i la reposició de llums, anàlisi i neteja de florescents i focus. Finalment, també s’ha dut a terme la col·locació de cartells informatius provisionals i s’ha pintat la façana exterior de l’entrada pel carrer Saracíbar.

Per als propers dies, es preveu la col·locació de focus nous i la revisió de tot l’enllumenat, així com la substitució de fluorescents fosos. També es preveu fer una neteja amb aigua a pressió en profunditat i substituir els vidres trencats. En aquest sentit, també es substituirà el mobiliari urbà restituint els bancs i col·locant-ne més. També s’està revisant la senyalització de les andanes. Des del punt de vista informatiu, s’està ultimant la cartelleria definitiva amb informació dels serveis i els horaris dels autobusos, entre d’altres.

Paral·lelament, s’està treballant en l’elaboració de pressupostos i tramitació dels expedients per poder fer tasques de major envergadura com són l’enllumenat integral de les instal·lacions, la pintura de la totalitat del recinte i la col·locació de càmeres de vigilància.

Et destaquem...