Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Finalitzen les obres de la millora de la xarxa d’aigua potable a la zona de l’avinguda de Balmes i Rambla d’Aragó

Finalitzen les obres de la millora de la xarxa d’aigua potable a la zona de l’avinguda de Balmes i Rambla d’Aragó

L’actuació, que ha durat un mes, permet garantir el subministrament al barri antic i la zona sud de la ciutat. Avui està previst que es recuperi la normalitat en la circulació de la zona afectada.

Data publicació: Dijous 01, setembre del 2022


Imatge de la notícia Finalitzen les obres de la millora de la xarxa d’aigua potable a la zona de l’avinguda de Balmes i Rambla d’Aragó

@Mario Gascon

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat aquest dimecres les obres de connexió de dos canonades d’abastament d’aigua potable de la plaça Cervantes a la xarxa general de l’Avinguda de Balmes i la Rambla d’Aragó.

Les obres, que han tingut una durada d’un mes, permetran, segons ha destacat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo,  “garantir l’estabilitat del subministrament d’aigua a la zona sud de la ciutat” davant possibles avaries a la xarxa. El Paer en Cap, acompanyat del primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, han visitat aquest matí els darrers treballs d’asfaltatge abans de recuperar, avui mateix, la normalitat en el trànsit rodat, com està previst.

El tinent d’alcalde Toni Postius ha recordat la importància d’aquesta obra, que completa una actuació inacabada quan es va realitzar la reforma de la Plaça Cervantes i ha recordat que s’ha realitzat durant el mes d’agost per minimitzar les molèsties a la ciutadania. Durant l’obra, ha estat necessari obrir dues rases a la plaça Cervantes i la Rambla d’Aragó que han obligat a restringir el trànsit durant tot el mes d’agost.

El pressupost de les obres és de 111.880,94 €.

Et destaquem...