Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Finalitzades les obres de condicionament a la plaça de Sant Joan de Mata, a Cappont

Finalitzades les obres de condicionament a la plaça de Sant Joan de Mata, a Cappont

També s’ha actuat al carrer Roca Lletjós, a Balàfia, i s’estan planificant els treballs a la plaça del Treball

Data publicació: Dilluns 12, juliol del 2021


Imatge de la notícia Finalitzades les obres de condicionament a la plaça de Sant Joan de Mata, a Cappont

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat les obres de condicionament a la plaça de Sant Joan de Mata, a Cappont. Els treballs han consistit en la reparació del paviment amb desperfectes, amb la substitució de les rajoles trencades i soltes. D’aquesta manera s’atén la reivindicació que havien fet els veïns i veïnes de barri per condicionar la plaça.


L’empresa Tule SL, Turolensa Leridana de Construcciones, ha estat l’encarregada de dur-los a terme, així com també l’actuació en la mateixa línia que s’ha fet al carrer Roca Lletjós, a Balàfia, on s'han adequat unes rases d’aglomerat. L’empresa està planificant els treballs que es faran a la plaça del Treball per arranjar la tapa del centre de transformació. Això s’està coordinant amb Endesa, donat que primer s’ha d’assegurar per sota i després es trauran les tapes fora per picar i arranjar-les de nou.

El conjunt d’actuacions està valorat amb un pressupost de 17.695, 112 euros. Aquests indrets es van urbanitzar el 2010, però les deficiències detectades el 2013 no van ser resoltes en el seu dia per l’empresa constructora. L’expedient forma part d’una execució de l’aval de les obres de construcció, per a l’arranjament dels desperfectes, agreujats amb els anys.

Et destaquem...