Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/El paer en cap, Fèlix Larrosa, inaugura el Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

El paer en cap, Fèlix Larrosa, inaugura el Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

L’alcalde diu que des de l’Ajuntament es treballa per fer de Lleida una gran capital dinàmica i capaç d’atreure inversions. Anuncia el vistiplau d’aquest matí de la Comissió d’Urbanisme al SUR 42 i demana al sector immobiliari complicitat i implicació en el Centre Històric, “un dels barris amb més projecció de futur”. La trobada se celebra a la Llotja i compta amb una dotzena d’expositors professionals, inclosa per primer cop l’Empresa Municipal d’Urbanisme.

Data publicació: Dilluns 24, setembre del 2018


Imatge de la notícia El paer en cap, Fèlix Larrosa, inaugura el Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha inaugurat aquesta tarda la cinquena edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida, que se celebra des d’avui fins diumenge al Palau de Congressos de la Llotja, organitzat pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària.

Durant el seu parlament, l’alcalde Larrosa ha assenyalat la importància del sector immobiliari per la ciutat i ha manifestat que des de l’Ajuntament es treballa i es prenen les decisions que es creuen les més adients “per fer de Lleida una gran capital, dinàmica i capaç d’atreure inversions”.

En aquest sentit, el paer en cap ha anunciat la decisió d’aquest matí de la Comissió d’Urbanisme de donar el vistiplau al pla SUR 42, “un parc immobiliari extraordinari a desenvolupar, on es generaran noves oportunitats d’obra nova, a més de ser un parc comercial”.

L’alcalde, que ha afirmat que des de la Paeria s’oferia mà estesa al sector, també ha demanat en clau personal que pensin en el Centre Històric. “És un dels barris amb més projecció de futur de la ciutat”. En aquest sentit ha fet referència a la necessitat de posar-se d’acord per impulsar més àrees d’innovació social, com les 7 que ja s’han posat en marxa. “Us ho agrairé personalment, perquè és un barri amb futur, però necessita la vostra implicació i complicitat”.

El Saló, organitzat pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària, compta amb una dotzena d’expositors professionals i amb una oferta d’exposició d’aproximadament 1.500 habitatges. S’hi podrà trobar oferta tant de cases noves com de segona mà. A més, per primera vegada, l’Ajuntament hi tindrà representació amb un estand de l’Empresa Municipal d’Urbanisme per promocionar la seva oferta d’habitatge i sòl a la ciutat.

El Saló és un espai de negoci i de networking, que a més de ser un punt de trobada social i de relació entre professionals, permet fer bons contactes en molt poc temps. Enguany destaca com a novetat, que les agències participants aporten producte d’oportunitat per als possibles inversors.

Durant la celebració del saló, tindran lloc una sèrie de xerrades i conferències relacionades amb l’actualitat del sector.

El certamen estarà obert avui de 16.00 a 20.00 hores; demà de 10.00 a 20.00 hores; i diumenge, en horari de matí, de 10.00 a 14.00 hores. L’entrada és gratuïta.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...