Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Comença la nova concessió del servei d’instal·lació, manteniment i explotació publicitària del mobiliari urbà

Comença la nova concessió del servei d’instal·lació, manteniment i explotació publicitària del mobiliari urbà

La posada a punt dels MUPIs que es mantenen i la retirada d’algunes unitats, primeres actuacions

Data publicació: Dimecres 17, maig del 2023


Imatge de la notícia Comença la nova concessió del servei d’instal·lació, manteniment i explotació publicitària del mobiliari urbà

La nova concessió del servei d’instal·lació, manteniment i explotació publicitària del mobiliari urbà de Lleida ha començat a funcionar amb la posada a punt dels elements existents que es mantenen i amb la retirada d’algunes de les unitats.

 

El servei s’ha adjudicat a l’empresa Alpha Publicidad Exterior, per un import total de 860.292 euros (sense IVA), que comprèn un període de sis anys.

 

L'objecte de la concessió inclou l’explotació publicitària del mobiliari urbà així com el seu manteniment, conservació, neteja i reparació. També hi figuren el subministrament i la instal·lació d’unitats noves, i la retirada i substitució dels elements del contracte anterior que no puguin ser reparats. Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Lleida hauran d’aprovar els punts d’ubicació de nous elements.

 

D’acord amb el contracte, la Paeria tindrà a disposició, gratuïtament, un 20 % de les cares dels MUPIs (Moble Urbà per a la Presentació d’Informació o de Publicitat) per col·locar informacions d’interès ciutadà.

 

Pel que fa a les inversions que haurà de realitzar l’adjudicatària figuren:

  • substituir 125 MUPIs antics per 105 de nous i altres 10 de digitals que s’ubicaran en el mateix lloc o en altres emplaçaments prèviament autoritzats per l’Ajuntament.
  • substituir 3 mono-suports per nous mono-suports digitals.
  • substituir 207 infobusos i 9 infotaxis per elements nous, amb característiques similars als existents.

L’adjudicatari haurà de retirar un total de 42 MUPIs de manera definitiva i reposarà el paviment al seu estat original.

Imatges relacionades

Et destaquem...