Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Canvis en la mobilitat al Secà de Sant Pere

Canvis en la mobilitat al Secà de Sant Pere

El carrer Santa Coloma canvia de sentit i al carrer Oliver es modifica el costat de l’aparcament.

Data publicació: Dimecres 14, octubre del 2020


Imatge de la notícia Canvis en la mobilitat al Secà de Sant Pere

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida modifica la mobilitat en dos punts del barri del Secà de Sant Pere, al carrer Santa Coloma, que canvia de sentit de circulació, i al carrer Oliver, on es modifica el costat d’estacionament dels vehicles.

El canvi de sentit al carrer Santa Coloma es realitza per facilitar una millor accessibilitat al principal vial del barri, l’av. del Secà. Freqüentment s’han d’efectuar talls a la plaça de Sant Pere per poder celebrar activitats i els carrers adjacents no tenien les direccions adequades per poder accedir a l’avinguda. Amb aquesta modificació, la Paeria atén una petició formulada per l’Associació de Veïns (AV) del barri.

Al carrer Oliver s’aparcarà a la banda inversa on es feia fins ara amb l’objectiu que els vehicles no envaeixin la vorera a l’altura de la cruïlla per, així, donar més seguretat als vianants.

Les mesures seran efectives a partir d’avui mateix.

El tinent d’alcalde Toni Postius i el regidor del barri del Secà, Sergio González, han efectuat recentment visites sobre el terreny amb els representats de l’AV per tal de conèixer i donar resposta a les propostes veïnals en temes d’urbanisme i de mobilitat. Aquest matí, els edils han visitat les tasques dels operaris per posar en marxa els canvis.

Et destaquem...