Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Bernat Lara guanya el 4rt concurs d’idees per a la millora en estalvi i en eficiència energètica al Pavelló Barris Nord

Bernat Lara guanya el 4rt concurs d’idees per a la millora en estalvi i en eficiència energètica al Pavelló Barris Nord

Certamen organitzat per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi d’Enginyers Industrials

Data publicació: Dimarts 15, juny del 2021


Imatge de la notícia Bernat Lara guanya el 4rt concurs d’idees per a la millora en estalvi i en eficiència energètica al Pavelló Barris Nord

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Bernat Lara ha guanyat la quarta edició del concurs d’idees per a projectes d’eficiència energètica i/o generació d’energia als serveis, infraestructures o edificis municipals de la Paeria, en aquesta convocatòria, dedicat al pavelló Barris Nord.

El veredicte s’ha fet públic aquesta tarda, a la seu de la Regidoria d’Urbanisme, en un acte al qual han assistit el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, i el president de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials (COEIC), Guillem Boira, juntament amb altres membres del jurat. Tant Castro com Boira han destacat la qualitat del projecte distingit, que l’Ajuntament podrà tenir en compte per ser executat, i la bona acollida de la convocatòria.

El treball de Bernat Lara és un projecte d’eficiència energètica basada en la substitució de tecnologia lumínica i la implementació de plaques solars híbrides -les quals generen tant aigua calenta com electricitat- juntament amb sistemes de compensació d’energia reactiva així com de monitoratge dels consums.

El certamen s’emmarca dins de la gestió global d’optimització de les mesures energètiques i mediambientals que el consistori té previst dur a terme i mostra la voluntat de l’Ajuntament per col·laborar amb la societat civil per tal d’avançar en una gestió intel·ligent de la ciutat.

El concurs d’idees té una única fase. La selecció del guanyador es realitzarà segons l’avaluació d’un jurat per l’originalitat de les idees, la qualitat de la proposta tècnica i la seva viabilitat econòmica i, en conjunt, del nivell de millora dels objectius a assolir. En aquesta edició, el tribunal ha escollit entre tres propostes seleccionades.

Et destaquem...