Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Actuació de millora del paviment al carrer José Olondriz i a l'accés a l'escola Països Catalans

Actuació de millora del paviment al carrer José Olondriz i a l'accés a l'escola Països Catalans

El primer tinent d'alcalde, Toni Postius, ha visitat avui aquestes tasques incloses al Pla de manteniment, conservació i millora de paviments d'aglomerat asfàltic

Data publicació: Dijous 02, setembre del 2021


Imatge de la notícia Actuació de millora del paviment al carrer José Olondriz i a l'accés a l'escola Països Catalans

Imatge: (c) Javi Martín

El primer tinent d'alcalde Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat avui les tasques de millora del paviment que s'estan duent a terme en dos punts del barri de Balàfia, al carrer Jose Olondriz, entre el carrer Verge Blanca i l'avinguda de Balàfia, i a l'accés l'escola Països Catalans.

En tots dos casos, el ferm es trobava en mal estat de conservació i l'actuació consisteix en la substitució de la base del paviment i la col·locació del nou tram de paviment d'aglomerat. Mentre s'executin les obres, que duraran uns dies més, no es podrà accedir al carrer José Olondriz des del carrer Verge Blanca.

Aquestes obres formen part del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de Paviments d'Aglomerat Asfàltic, adjudicat a l'empresa Sorigué per un import de 150.000 euros, que s'està desenvolupant durant aquestes últimes setmanes, aprofitant que hi ha menys trànsit abans de l'inici del curs escolar. Fa uns dies també es va actuar al carrer Vidal i Codina, a Pardinyes, i anteriorment a Príncep de Viana, l'avinguda Catalunya i Alcalde Porqueres, entre altres indrets.

Et destaquem...