Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/L'alcalde firma avui la compra de l'antic convent de les Josefines pel Consorci de Persones sense Llar

L'alcalde firma avui la compra de l'antic convent de les Josefines pel Consorci de Persones sense Llar

L'Ajuntament destina 800.000 euros a adquirir aquest edifici, situat al carrer Acadèmia 18, que serà reformat per acollir el nou Centre de Dia i Residència per a Persones sense Llar.

Data publicació: Dimecres 17, gener del 2018


Imatge de la notícia L'alcalde firma avui la compra de l'antic convent de les Josefines pel Consorci de Persones sense Llar

Imatge: Diari Segre

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presidirà avui a la una del migdia a la Paeria la firma del compromís de compravenda de l'edifici de l'antic convent de les Josefines, situat al número 18 del carrer Acadèmia i propietat fins ara del Instituto de Religiosas Hijas de San José. L'acte comptarà també amb la presència de la representant d'aquesta Congregació, Esperanza Miguel Pérez, del Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, així com altres representants de les entitats que formen el Consorci de Persones sense Llar, Arrels i Càritas.

Es materialitza així el compromís adquirit per l'Ajuntament per tal de posar en marxa en aquest espai el nou Centre de Dia i Residència per a persones sense sostre de la ciutat de Lleida, que gestionarà el Consorci de Persones sense Llar. L'operació suposarà una inversió directa de 803.513,35 euros del consistori amb càrrec al pressupost de 2018, per aprofundir en la protecció social d'aquest col·lectiu, àmbit en el qual Lleida serà capdavantera.

Un cop completada l'adquisició, l'Ajuntament de Lleida cedirà a l'esmentat Consorci l'ús de l'immoble. D'aquesta manera, es podrà destinar a la seva rehabilitació i a la posada en marxa de l'equipament el milió d'euros que va generar la venda d'una finca deixada en herència a la Paeria perquè financés un projecte benèfic.

La junta de govern local ja va aprovar el mes passat l'adquisició d'aquest immoble.

 

Imatge: Diari Segre

Et destaquem...