Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/La Paeria posa en marxa un concurs d’idees per crear un segell del patrimoni de Lleida

La Paeria posa en marxa un concurs d’idees per crear un segell del patrimoni de Lleida

Fèlix Larrosa: “La iniciativa té la voluntat d’identificar el patrimoni de la ciutat, unificar la seva imatge i promoure i difondre els seus valors”. Els joves emprenedors de la Casa de Fusta del Centre Històric dissenyen la nova imatge gràfica per identificar el patrimoni lleidatà a través d’un concurs d’idees.

Data publicació: Dilluns 21, maig del 2018


Imatge de la notícia La Paeria posa en marxa un concurs d’idees per crear un segell del patrimoni de Lleida

Imatge: @Hermínia Sirvent

L’Ajuntament de Lleida ha posat en marxa un concurs d’idees adreçat als joves emprenedors de la Casa de Fusta del Centre Històric amb l’objectiu d’elaborar i dissenyar la imatge gràfica i la marca per identificar el Patrimoni de Lleida. El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha explicat que “es tracta de crear un segell del patrimoni de Lleida que contribueixi a generar valor social i enfocat a la seva difusió i promoció. “El patrimoni de Lleida és divers i abasta tant vestigis arqueològics com edificis de diverses èpoques, fonts monumentals i escultures. Com a conjunt defineix la ciutat i cada un dels elements té un valor intrínsec que cal reconèixer”, ha assegurat Larrosa.

La proposta de disseny de la imatge gràfica, com a element distintiu de qualitat i pertinença, haurà de tenir en compte la diversitat dels elements patrimonials, transmetre l’alta valoració que la ciutat atorga al seu patrimoni i ha de ser aplicable en diferents formats com cartells indicadors, fulletons, informació en suport digital, etcètera. Els treballs encomanats consistiran en definir la marca del patrimoni de Lleida en base a la idea proposada, el seu manual d’usos, així com la seva aplicació en diferents formats. Els treballs es realitzaran per un període de sis mesos des de la formalització del contracte i no serà prorrogable. Els honoraris per a la realització dels treballs seran de 3000 euros –iva no inclòs- com a màxim.

Una comissió de valoració serà l’encarregada d’avaluar les propostes de creació de la imatge del segell del patrimoni de Lleida que es rebin.

La Casa de Fusta del Centre Històric és un espai de coworking adreçat a emprenedors de Lleida. Es tracta d’un espai de treball compartit, situat al carrer Cavallers número 51, que té l’objectiu de promoure la creació de sinergies entre emprenedors del món de la creació, la comunicació i la gestió sociocultural, al mateix temps que es potencia la comunicació, la formació i la visibilitat dels i les professionals.

La Casa de Fusta s’emmarca dins el Pla de dinamització del Centre Històric que impulsa l’equip de govern de la Paeria, que té l’objectiu de transformar, dinamitzar i promoure la interacció del barri amb la resta de la ciutat. L’espai ofereix espais de treball individual, una zona polivalent on es poden desenvolupar activitats diverses -formacions, presentacions, tallers, exposicions, workshops, etcètera-, sala de reunions, terrassa exterior coberta, espai office i serveis, entre altres.

 

Imatge: @Hermínia Sirvent

Et destaquem...