Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/La Fundació del Paisatge renova el mural decoratiu situat al carrer Sant Antoni

La Fundació del Paisatge renova el mural decoratiu situat al carrer Sant Antoni

Alumnes de les escoles Maristes, Santa Anna i Sant Jaume han participat en la pintura del mural, que ha estat dissenyat per l’empresa Cactusoup, i que s’ha refet a petició de l’associació de comerciants

Data publicació: Dijous 20, abril del 2023


Imatge de la notícia La Fundació del Paisatge renova el mural decoratiu situat al carrer Sant Antoni

La Fundació del Paisatge de Lleida està duent a terme una intervenció artística al carrer Sant Antoni, a l’Eix Comercial, renovant un mural decoratiu, a l’altura del carrer Ballester. La iniciativa es du a terme a petició de l’Associació de Comerciants de Sant Antoni i ha comptat amb la participació de l’empresa de disseny Cactusoup i d’alumnes de sisè curs de les escoles Maristes Montserrat, Santa Anna i Sant Jaume.

Els estudiants han estat els encarregats de pintar i donar color al mural, amb la guia i el suport dels professionals d’aquesta l’empresa, que han dibuixat les imatges. El mural fa una representació d’indrets i monuments representatius de la ciutat, com la Seu Vella, la Paeria i l’Arc del Pont, entre d’altres.

Aquest projecte té com a objectiu destacar la importància del patrimoni cultural i artístic de la ciutat.

El procés participatiu ha estat una oportunitat per als alumnes de les tres escoles per a desenvolupar la seva creativitat i habilitats artístiques, i al mateix temps, col·laborar en la creació d'un projecte artístic per a la ciutat de Lleida.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...