Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/La Fundació del Paisatge convocarà un concurs d’idees per definir el futur del Palau de Vidre

La Fundació del Paisatge convocarà un concurs d’idees per definir el futur del Palau de Vidre

El patronat de l’ens, que ha comptat amb la participació de l’alcalde, Fèlix Larrosa, ha aprovat el pressupost i el pla de treball per a l’any vinent, que també inclou un projecte per promoure l’embelliment de les façanes i les parets mitgeres de la ciutat.

Data publicació: Dilluns 19, novembre del 2018


Imatge de la notícia La Fundació del Paisatge convocarà un concurs d’idees per definir el futur del Palau de Vidre

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Fundació del Paisatge de Lleida ha celebrat avui la reunió del seu patronat, que ha donat el vistiplau al pressupost i ha detallat el pla de treball que seguirà durant l’any vinent. La reunió, que ha comptat amb la participació del paer en cap, Fèlix Larrosa, ha servit també perquè prenguin possessió els nous membres del patronat, que van ser nomenats en l’últim ple municipal.

Durant l’any 2019, la Fundació gestionarà un pressupost que ascendeix a 99.800 euros. L’aportació municipal es manté invariable respecte d’aquest any i la Fundació compta a més amb els ingressos que genera mitjançant l’explotació de les tanques publicitàries situades en sòl públic i els provinents de patrocinis.

Pel que fa al pla de treball, l’activitat de la Fundació del Paisatge es centrarà durant l’any vinent en la segona edició del projecte Espais Singulars, que es desenvolupa amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Lleida (COAC). Després d’haver promogut els concursos d’idees sobre les places de la Panera i de l’Auditori, durant el 2019 s’abordarà un projecte similar per definir quin ha de ser el futur del Palau de Vidre dels Camps Elisis.

Una altra iniciativa important que es durà a terme serà un projecte per promoure l’embelliment de les façanes i parets mitgeres de la ciutat.

La Fundació també posarà en marxa una campanya de comunicació per donar conèixer les seves funcions i els projectes més importants que ha dut a terme. Dins d’aquesta campanya, s’aprofitarà per difondre la nova ordenança del Paisatge, que està previst aprovar de forma definitiva en el ple municipal d’aquest mes. Per fer-ho, s’elaborarà un manual de bones pràctiques en el paisatge de Lleida, amb un estil molt gràfic que faciliti la comprensió del contingut de l’ordenança.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...