Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/L’alcalde Àngel Ros rep la Plataforma en defensa de l’aparcament davant de l’Auditori

L’alcalde Àngel Ros rep la Plataforma en defensa de l’aparcament davant de l’Auditori

Juntament amb el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa els han explicat amb detall el projecte guanyador per a la remodelació de la plaça de l’Auditori Municipal Enric Granados, que preveu la creació d’aparcament en zones properes a aquest espai. L’alcalde s’ha compromès a fer aquestes noves places d’aparcament abans que comencin les obres de remodelació de la plaça.

Data publicació: Dimarts 27, febrer del 2018


Imatge de la notícia L’alcalde Àngel Ros rep la Plataforma en defensa de l’aparcament davant de l’Auditori

Imatge: ®Ajuntament de Lleida

L’ alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa, ha rebut aquest tarda representants de la Plataforma en defensa de l’aparcament davant de l’Auditori. En la trobada, s’ha explicat amb detall el projecte guanyador per a la remodelació de la plaça, que preveu canviar la zona d’aparcament que existeix ara per zones d’aparcament properes al nou espai. Segons ha explicat l’alcalde de Lleida, “el projecte guanyador, dissenyat per Isabel Bennasar, ha tingut en compte les necessitats de veïns i veïnes i també els comerciants. La nova plaça incorporarà una nova zona arbrada i altres elements que milloraran el seu encaix i relació amb el Turó de la Seu Vella”.

Fruit de la trobada l’alcalde s’ha compromès amb les representants de la Plataforma a crear les noves places d’aparcament abans que comencin les obres globals de remodelació de la plaça. Així mateix arran de la reunió s’ha acordat que es milloraran els accessos al carrer Pi i Margall, carrer Magdalena i carrer La Parra. També es faran millores als carrers Comtes d’Urgell, Sant Ruf i Anselm Clavé.

 

Imatge: ®Ajuntament de Lleida

Et destaquem...