Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/El Turó de la Seu Vella publica online el primer capítol de la nova guia del monument

El Turó de la Seu Vella publica online el primer capítol de la nova guia del monument

Avanç editorial per celebrar la Diada de Sant Jordi 2020, marcada pel confinament

Data publicació: Dimecres 22, abril del 2020


Imatge de la notícia El Turó de la Seu Vella publica online el primer capítol de la nova guia del monument

Imatge: © Antoni Benavente

El Consorci del Turó de la Seu Vella se suma a la commemoració de la festivitat de Sant Jordi oferint en format online un avanç de la futura guia del conjunt monumental.

 

Amb l’Ajuntament de Lleida i els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat, el Consorci del Turó de la Seu Vella fa públic un petit tast gràfic i literari de la seva nova guia per celebrar el dia de llibre i de la rosa, marcat enguany per la crisi de coronavirus.

 

El contingut que s’avançarà, l’índex i el capítol introductori, es podrà consultar en format PDF a partir del dijous 23 d’abril a través del web oficial del Turó de la Seu Vella i des de les xarxes socials de les diferents institucions.

 

La publicació, escrita i editada directament des del Consorci, substituirà l'anterior i suposarà un pas endavant en la interpretació del conjunt monumental.

 

La guia estarà disponible inicialment en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- amb textos de Núria Piqué i bona part de les fotografies d’Antoni Benavente, ambdós tècnics del Consorci del Turó de la Seu Vella. El disseny i maquetació és obra d’ESTUDI NIX, amb correcció i traducció dels textos per part de TORSITRAD. El text de presentació és a càrrec del president del Consorci i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

 

Et destaquem...