Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/El Consorci de la Seu Vella se suma a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni

El Consorci de la Seu Vella se suma a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni

Preveu dues visites guiades gratuïtes per descobrir els “enigmes” del monument i a més de programar una jornada de portes obertes

Data publicació: Dijous 14, octubre del 2021


Imatge de la notícia El Consorci de la Seu Vella se suma a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El Consorci del Turó de la Seu Vella se suma a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni el pròxim diumenge, 10 d’octubre, amb una jornada de portes obertes i dues visites temàtiques gratuïtes, que sota el nom d’“Enigmes de la Seu Vella”, s’han programat per les 11 h (en català) i 13 h (castellà).

La Seu Vella és una catedral única i singular ja que el seu claustre del segle XIV, és un dels més grans d’Europa. No obstant això, hi ha detalls de la construcció i de l’ornamentació que habitualment passen desapercebuts i que, només amb una mirada atenta i pausada, es poden descobrir. En aquesta visita guiada els explicaran als seus participants.

Les Jornades Europees de Patrimoni són la festa del patrimoni i molts dels municipis i entitats d’arreu de Catalunya organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics. A la Seu Vella, les visites guiades són gratuïtes, malgrat que limitades a 25 persones per les restriccions sanitàries. Cal fer reserva prèvia al telèfon 973 23 06 53.

Et destaquem...