Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/El Castell Templer de Gardeny rep 565 visitants per Setmana Santa

El Castell Templer de Gardeny rep 565 visitants per Setmana Santa

Visites guiades amb la participació de 110 turistes

Data publicació: Dijous 04, abril del 2024


Imatge de la notícia El Castell Templer de Gardeny rep 565 visitants per Setmana Santa

 

El Castell Templer de Gardeny ha rebut aquesta Setmana Santa 565 turistes. El dia de major afluència ha estat el dissabte, jornada en què hi van accedir 181 visitants.

El Bus Turístic de Lleida, que té parada al Castell, permet als seus usuaris entrar de manera gratuïta mostrant el tiquet del viatge.

A banda, un total de 110 persones han participat en les visites guiades que s'han organitzat aquests dies.

El Conjunt Monumental de Gardeny

El Conjunt Monumental de Gardeny és un dels testimonis més destacats de l'arquitectura templera aixecada a Catalunya durant la segona meitat del segle XII.

Després de més de 800 anys d'història, els visitants poden descobrir com era la casa Templera de Gardeny, conèixer i reviure els ideals de l'Orde del Temple i com vivia la milícia monacal.

La Paeria posa a l'abast de la ciutadania i de visitants forans una part de la història de Lleida de forma didàctica i accessible, amb panells, audiovisuals i elements explicatius que recreen la vida d'aquest orde religiós i militar.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...