Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/Ecoactivitat per ensenyar a fer el manteniment de la bicicleta

Ecoactivitat per ensenyar a fer el manteniment de la bicicleta

El taller forma part del programa d’Ecoactivitats que ofereix la Paeria per conscienciar la població sobre la conservació i la preservació del medi ambient.

Data publicació: Dilluns 01, abril del 2019


Imatge de la notícia Ecoactivitat per ensenyar a fer el manteniment de la bicicleta

Imatge: @Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat aquest matí, juntament amb cicles Fransi, el taller “Posa la teva bicicleta a punt!”, una activitat on s’han explicat les nocions bàsiques per dur a terme el manteniment habitual de les bicicletes i resoldre els imprevistos més comuns amb què ens podem trobar quan les fem anar.

Una desena de persones han participat en aquesta activitat, on s’ha tractat, entre altres qüestions, la importància de fer una neteja periòdica de la bicicleta, com realitzar-la per no fer malbé els engranatges i mecanismes, com quan i amb què engreixar la bicicleta, com ajustar correctament els frens, etcètera. També s’ha explicat quines són les eines bàsiques que cal portar quan utilitzem una bicicleta i com utilitzar-les per resoldre punxades o altres incidències.

El taller forma part del programa d’Ecoactivitats que ofereix l’Ajuntament de Lleida a tota la ciutadania amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la conservació i preservació del medi ambient. Enguany s’ofereixen més de 50 activitats diverses per fomentar l’interès pel medi ambient i la sensibilització ambiental.

El programa detallat de les ecoactivitats es pot trobar al web http://urbanisme.paeria.cat/sostenibilitat/formacio-educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/ecoactivitats

Et destaquem...