Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/Distinció Biosphere Certified pel Castell dels Templers de Gardeny

Distinció Biosphere Certified pel Castell dels Templers de Gardeny

És un segell internacional, avalat per la UNESCO i l'Organització Mundial del Turisme Sostenible. El castell dels Templers és el primer monument públic de Lleida que obté aquesta certificació.

Data publicació: Dimarts 19, setembre del 2023


Imatge de la notícia Distinció Biosphere Certified pel Castell dels Templers de Gardeny

 

El castell dels Templers de Lleida ha estat distingit amb el Biosphere Certified, un reconeixement a l’esforç realitzat en la gestió d’aquest equipament que compleix els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

La Certificació Biosphere és un segell internacional, avalat per la UNESCO i l'Organització Mundial del Turisme Sostenible, que reconeix aquelles empreses i destinacions que demostren el seu compromís amb la sostenibilitat a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). I esdevé un sistema de certificació voluntària i independent per al turisme sostenible

El castell Templer de Gardeny, gestionat per Turisme de Lleida, organisme autònom de promoció turística de l’Ajuntament de Lleida, és el primer monument públic que obté aquesta certificació creada l’any 1997 per l'Institut de Turisme Responsable (ITR) a partir d'un grup d'acadèmics, professionals i experts en sostenibilitat. S’hi ha incorporat les directrius de Nacions Unides d'una forma fàcil i adaptada. per ensenyar a les societats què fer i com fer-ho, amb la finalitat d'aconseguir estils i models de vida acords amb els principis i objectius globals de sostenibilitat.

En aquests moments, a Lleida, només tenen aquesta certificació la Ruta del Vi de Lleida i el Castell de Raimat.

Trobareu el detall de la informació al web de biosphere sustainable www.biospheresustainable.com

Imatges relacionades

Et destaquem...