Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/L’Ajuntament de Lleida cedeix una quinzena de vehicles del Dipòsit Municipal al Cos de Bombers de Lleida

L’Ajuntament de Lleida cedeix una quinzena de vehicles del Dipòsit Municipal al Cos de Bombers de Lleida

La Paeria ha cedit a la Regió d’Emergències un total de 323 vehicles des de l’any 2009, amb l’objectiu de millorar les habilitats en el rescat de persones que hagin patit accidents de trànsit. El primer tinent d'alcalde, Toni Postius, ha visitat avui el parc de Lleida i ha destacat la voluntat de seguir col·laborant amb el cos de Bombers en aquest àmbit, en el qual són un referent.

Data publicació: Dimarts 11, febrer del 2020


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida cedeix una quinzena de vehicles del Dipòsit Municipal al Cos de Bombers de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Paeria ha cedit avui una quinzena de vehicles del Dipòsit Municipal a la Regió d’Emergències de Lleida, amb l’objectiu de facilitar que els Bombers puguin fer pràctiques d’excarceració de vehicles, per tal de millorar les seves habilitats en el rescat de víctimes d’accidents de trànsit.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha visitat avui el parc de Bombers de Lleida, on ha mantingut una trobada amb la directora dels serveis territorials d’Interior, Montserrat Meseguer, i el cap de la regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà, i ha destacat la importància d’aquest tipus de pràctiques, que ajuden a salvar vides.

Postius també ha volgut ressaltar que el cos de Bombers de Lleida és tot un referent en l’àmbit del rescat de víctimes d’accidents de trànsit, com ho demostren les seves exitoses participacions en campionats internacionals com el World Rescue Challenge, i ha assenyalat que la Paeria seguirà col·laborant en tot allò que pugui perquè aquests professionals puguin seguir formant-se en aquest àmbit.

Una vegada realitzades les pràctiques d’excarceració, el centre autoritzat de tractament durà a terme la retirada, descontaminació i eliminació dels vehicles i farà els tràmits de baixa al registre oficial de vehicles de la Prefectura de Trànsit.

Des de l’any 2009, la Paeria ha cedit a la Regió d’Emergències de Lleida un total de 323 vehicles.

Notícies destacades