Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Cessió gratuïta de la Generalitat a la Paeria de l’ús del solar de l’Antic Magisteri durant tres anys

Cessió gratuïta de la Generalitat a la Paeria de l’ús del solar de l’Antic Magisteri durant tres anys

L’Ajuntament el destinarà a l’aplec de materials i casetes d’obres de renovació de la xarxa d’aigua i a l’aparcament públic de vehicles.

Data publicació: Dimecres 20, maig del 2020


Imatge de la notícia Cessió gratuïta de la Generalitat a la Paeria de l’ús del solar de l’Antic Magisteri durant tres anys

Imatge: ©Instamaps

L’Ajuntament de Lleida ha acceptat la cessió gratuïta per part de la Generalitat de Catalunya de l’ús del solar situat al carrer Sant Martí 66, on estava situada l’antiga Escola de Magisteri. Aquest espai es podrà destinar a l’estacionament públic de vehicles i a l’aplec de materials, vehicles i casetes de serveis d’obres de la renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram dels carrers Sant Martí i Jaume I previstes per aquest 2020, com ja es va fer durant la primera fase de les obres l’any passat amb una autorització provisional.

"La Generalitat ens va autoritzar provisionalment l’ús del solar de Magisteri com a aparcament, i ara formalitzem la cessió per tal de tenir-ho tot en regla", ha explicat el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius. "Aquest solar, com ja s’ha pogut veure en els darrers mesos, ofereix un servei de gran utilitat pels veïns del barri i sobretot per tots els restaurants de la zona, que ens havien manifestat que tenien molts problemes d’aparcament. A més, s'ha fet una prova pilot amb la zona taronja, per tal que els usuaris hi puguin aparcar fins a 5 hores. És una molt bona notícia per la ciutat i és un nou servei del qual es pot beneficiar tota la ciutadania", ha afegit.

La finca compta amb una superfície de 5.225 metres quadrats i la Paeria assumirà totes les despeses ordinàries i extraordinàries derivades de la seva utilització. L'acceptació de la cessió es tramitarà a la pròxima Comissió Informativa de Polítiques de la Gestió Urbanística i Mobilitat, perquè pugui ser aprovada en el ple municipal d'aquest mes.

Notícies destacades