Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/Visita final d’obres al Pavelló de la Bordeta

Visita final d’obres al Pavelló de la Bordeta

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, explica als veïns les obres realitzades a l’equipament i anuncia la propera licitació del cobriment de la pista del Centre Cívic. El paer en cap saluda els participants en la Graellada popular de l’Associació de Veïns.

Data publicació: Dilluns 29, octubre del 2018


Imatge de la notícia Visita final d’obres al Pavelló de la Bordeta

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha saludat aquesta nit els veïns de la Bordeta, que han celebrat la tradicional Graellada al pavelló municipal del barri, amb la qual l’Associació de Veïns que presideix Carmen Guerrero inicia el nou curs.

L’alcalde, que ha assistit juntament amb la regidora de la Bordeta, Montse Parra i els paers José María Córdoba i Joan Vilella, també ha estat acompanyat dels tècnics municipals responsables de les obres al pavelló municipal, així com de la representant de l’empresa que ha executat el canvi de la coberta.

En aquesta obra, s’ha procedit a enderrocar el deteriorat falç sostre i s’ha substituït la coberta d’uralita per una altra de xapa Sandwich, que actua alhora d’aïllant. També s’ha remodelat la il·luminació elèctrica, incorporant 36 punts del tipus led i de 150 wats, molt més eficient, i s’ha arranjat la façana principal.

Fèlix Larrosa ha explicat que amb aquests canvis “s’ha aconseguit primer treure la uralita d’un edifici municipal on els usuaris principalment són la canalla; un major confort, ja que la xapa instal·lada porta aïllament; un millor confort visual, ja que millorarà molt el nivell lumínic de la pista, i evidentment un estalvi energètic important tant amb la xapa aïllada com amb la lluminària led”.

L’alcalde també ha anunciat la propera licitació del cobriment de la pista del Centre Cívic del barri, un dels projectes escollits en els pressupostos participatius.

En la seva intervenció, el paer en cap ha explicat als 300 veïns que han participat en la Graellada, que l’equip de Govern municipal apostava per la Bordeta, perquè és un barri compromès amb la ciutat i ha encoratjat a seguir treballant en aquesta línia, restant a la disposició per abordar les iniciatives que se li facin arribar.

Per la seva part, la presidenta veïnal, Carmen Guerrero, ha demanat als veïns que l’ajudessin a aconseguir un propòsit que s’ha marcat abans que finalitzi el seu mandat: fer que la Bordeta aconsegueixi el premi de barri més net i cívic de Catalunya.

 

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Et destaquem...