REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Trobada del Consell de la Zona 07 per a presentar l’estudi de mobilitat a l’àrea de l’Escorxador i entorns

Trobada del Consell de la Zona 07 per a presentar l’estudi de mobilitat a l’àrea de l’Escorxador i entorns

La reunió té caràcter extraordinari i dona compliment a l’acord del plenari del mes de desembre.

Data publicació: Dimarts 18, gener del 2022


Imatge de la notícia Trobada del Consell de la Zona 07 per a presentar l’estudi de mobilitat a l’àrea de l’Escorxador i entorns

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El Consell de la Zona 07 ha convocat una reunió extraordinària pel pròxim dimarts, 18 de gener, per a presentar els veïns i veïnes els estudis realitzats sobre la millora de la mobilitat a la zona de l’Escorxador i els seus entorns, encarregats a l’empresa Doymo.

La reunió respon al compliment de l’acord de l’Assemblea Plenària del consell, que aplega els barris Instituts-Sant Ignasi, Escorxador i entorns, la qual es va celebrar el passat 22 de desembre. La trobada veïnal estarà presidida per Joan Ramon Castro, que, a més de regidor de la Zona 07, també ho és de Mobilitat a l’Ajuntament de Lleida.

La reunió està prevista a les 7 del vespre, a la sala d’actes del local social de l’Escorxador. És oberta a persones en representació d’associacions o a títol individual, malgrat que per poder assistir-hi cal seguir els protocols d’aforament i confirmar la presència.

Et destaquem...