MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Neteja intensiva de carrers i places al barri de Camp d’Esports i Onze de Setembre

Neteja intensiva de carrers i places al barri de Camp d’Esports i Onze de Setembre

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat avui les tasques del programa Barri a Barri i ha destacat la seva vinculació amb la feina que s’està fent per avançar en la consciència ciutadana sobre el civisme i la convivència a l’espai públic.

Data publicació: Dilluns 04, setembre del 2023


Imatge de la notícia Neteja intensiva de carrers i places al barri de Camp d’Esports i Onze de Setembre

 

 

El programa intensiu de neteja Barri a Barri estarà en marxa avui i demà al barri de Camp d’Esports-Onze de Setembre, amb un seguit d’actuacions a càrrec de les brigades municipals i de les empreses concessionàries dels diferents serveis públics per millorar l’estat de carrers i places.

Entre les actuacions que s’hi duen a terme hi ha el desbrossament d’una desena d’espais; la neteja amb aigua a pressió de diverses voreres, places i altres espais per a vianants, contenidors, bancs i mobiliari urbà; la neteja d’embornals, fonts, fanals i armaris amb quadres elèctrics; la retirada de residus voluminosos i l’escombrada de tots els carrers amb aigua, entre altres tasques.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora d’Agenda Urbana i Espai Agrari, Begoña Iglesias, i de responsables dels diferents serveis tècnics, ha visitat els treballs que s’hi estan fent i ha pres nota de millores que s’hi poden implantar.

Larrosa ha assenyalat que les actuacions del Barri a Barri van en paral·lel de la feina que s’està engegant “per avançar en temes de civisme, convivència i espai públic” i ha destacat que “la ciutadania cada cop és més conscient que ha de contribuir a fer que els carrers estiguin nets i endreçats”.

A més, l’alcalde ha apuntat que durant la visita també han pogut repassar detalls de futures actuacions que es faran al barri, com el nou carril bici a l’avinguda Alcalde Rovira Roure i la renaturalització d’un tram de l’avinguda Doctor Fleming, que anirà en la línia de fer que “els espais verds han d'estar interconnectats per fer una ciutat més amable”.

La planificació del barri a barri continuarà les pròximes setmanes de setembre a Príncep de Viana-Noguerola, Ronda-Clot, Magraners, Balàfia, Universitat-Escorxadors i Sucs.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...