Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/L'ampliació del transport a demanda a l´Horta de Lleida s’inicia el 23 de novembre

L'ampliació del transport a demanda a l´Horta de Lleida s’inicia el 23 de novembre

Des del 2019, s’han prestat 2.455 serveis i s’han transportat 2.591 persones. Oberta la candidatura per optar als Premis Horta de Lleida.

Data publicació: Dimecres 18, novembre del 2020


Imatge de la notícia L'ampliació del transport a demanda a l´Horta de Lleida s’inicia el 23 de novembre

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El regidor de l’Horta, Joan Ramon Castro, ha informat en la Comissió Especial de l’Horta celebrada avui que el pròxim dilluns, 23 de novembre, s’iniciarà l´ampliació del Servei de transport a demanda per a aquest territori. Arribarà a quatre partides més -Malgovern, Boixadors, Peixa Sommes i Grenyana- mitjançant 23 noves parades.

El 2019 (des del maig), aquesta iniciativa va prestar 891 serveis que van transportar 918 persones. Enguany (fins al 19 d’octubre), els serveis realitzats han estat 1.564 i la xifra d’usuaris,1.673 persones.

5a edició dels Premis Horta de Lleida

La Comissió ha informat de l’obertura del període per presentar candidatures a la 5a edició dels Premis Horta de Lleida. Els guardons volen reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen o han treballat pel desenvolupament i la promoció de l’Horta de Lleida, tant des del punt de vista agrari, com cultural o qualsevol altre aspecte remarcable.

Les bases estableixen dues modalitats: una, al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament, i una altra, a la innovació en l’activitat agrària a l’Horta de Lleida. A consideració del jurat, es farà una menció especial a les candidatures de projectes liderats per dones. El termini de presentació de propostes s´inicia avui, 17 de novembre, i es clourà el 8 de gener

El jurat dels premis Horta 2020 va guardonar Josep Maria Aragonés Miró, responsable de Grup Aragonès, i Dolors Sansa Calvet, de L’Oliverar de Sanui, per la seva trajectòria i dedicació vinculats a l’impuls de projectes empresarials agraris a l’Horta de Lleida. A més, es va concedir una menció especial a Montserrat Vidal i Marquès, com a exemple de dona pagesa a l’Horta i referent en l’activitat de l’explotació Granja Pifarré

Com a mesura de prevenció davant la situació de la present pandèmia, es recomana trametre preferentment la convocatòria per correu postal. Es recorda que, per presentar-ho personalment a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC – Rbla. Ferran. 32, bx), cal demanar cita prèvia.

Estan habilitats tots els links informatius del tràmit, que són:

- Des del web de Tràmits de l’Ajuntament.- Des del web d’Urbanisme i Mobilitat.- També està publicat a la Seu electrònica, en Convocatòries de concursos i premis.

Et destaquem...